Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black – 0
Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black – 0
Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black – 1
Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black – 2

Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black

Mon Acer 27 inch F-HD IPS 100HZ 1MS HDMI Black

143,99

Beschrijving

Deze monitor levert visuele scherpte en duidelijkheid dankzij de IPS-technologie. Met een Full HD-resolutie worden beelden haarscherp weergegeven. Met een responstijd van slechts 1 ms (VRB) en een verfrissingsfrequentie van 100Hz worden bewegende beelden vloeiend en zonder vertraging weergegeven, waardoor je een meeslepende ervaring krijgt.

Dit scherm is ontworpen met gebruikscomfort in gedachten. De robuuste standaard biedt stabiliteit en ondersteuning, terwijl de VESA-montagemogelijkheid je de flexibiliteit geeft om het scherm aan de muur te bevestigen of op een monitorarm te monteren. Hierdoor kun je de ideale kijkpositie kiezen. Daarnaast kun je het scherm kantelen tussen -5 en 15 graden voor een comfortabele kijkervaring.

Acer heeft ook gedacht aan je comfort en oogbescherming. De BlueLight Shield-technologie vermindert schadelijk blauw licht, wat vermoeidheid van de ogen kan verminderen. Acer Flicker-less technologie minimaliseert flikkeringen voor een rustiger beeld, terwijl de Low Dimming-technologie het scherm donkerder maakt voor een comfortabele weergave, zelfs in omgevingen met weinig licht. Acer ComfyView Display zorgt voor een betere leesbaarheid, zelfs bij fel licht.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Beeldschermdiagonaal

27

Soort paneel

IPS

Resolutie

1920 x 1080

Maximale refresh snelheid

100

HDMI

Ja

VGA (D-Sub)poort(en)

Ja

DisplayPort

Nee

DVI-poort

Nee

In hoogte verstelbaar

Nee

Ingebouwde luidsprekers

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN