Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger Zwart – 0
Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger Zwart – 0

Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger Zwart

Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger Zwart

1.498,99

Beschrijving

De Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger in zwart is een geavanceerde en intelligente huishoudelijke hulp die je vloeren grondig en efficiënt reinigt. Met zijn krachtige zuigkracht, geavanceerde navigatietechnologie en slimme functies, biedt de S7 MaxV Ultra een hoogwaardige schoonmaakervaring voor elk huis.

De S7 MaxV Ultra is uitgerust met een ultrasterk zuigsysteem dat zorgt voor een diepe reiniging van alle soorten vloeren, van harde vloeren tot tapijten. Met een zuigkracht van 2500Pa kan hij gemakkelijk stof, vuil en haren opzuigen, waardoor je vloeren schoon en fris blijven.

De geavanceerde navigatietechnologie van de S7 MaxV Ultra maakt gebruik van LiDAR en optische sensoren om je huis in kaart te brengen en een efficiënte schoonmaakroute te plannen. Hierdoor kan de robotstofzuiger snel en doelgericht door je huis bewegen, zonder kostbare tijd te verspillen. Daarnaast kan hij drempels tot 2 cm hoogte gemakkelijk overwinnen en nauwkeurig om obstakels heen navigeren, waardoor hij zelfs op moeilijk bereikbare plekken kan schoonmaken.

De S7 MaxV Ultra heeft ook een unieke dweilfunctie met een elektronisch geregelde watertoevoer en een zelfreinigende dweil. Hierdoor kan hij niet alleen stofzuigen, maar ook je vloeren dweilen en tegelijkertijd het vuile water automatisch afvoeren. De dweilfunctie is geschikt voor verschillende soorten harde vloeren en zorgt voor een grondige en hygiënische reiniging.

Met de handige app-bediening kun je de S7 MaxV Ultra eenvoudig op afstand bedienen, schoonmaakschema’s instellen, reinigingskaarten bekijken en de robotstofzuiger aanpassen aan je specifieke behoeften. Daarnaast is de S7 MaxV Ultra compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je hem kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN