Silicon Power PC60 960 GB Zwart

63.50

SSD Ext. Silicon Power PC60 960 GB Zwart

Beschrijving

Ontdek de Silicon Power PC60 SSD, een krachtige toevoeging aan je opslagoplossingen. Met een royale capaciteit van 960 GB en uitgerust met een USB Type-C connector conform 3.2 Gen 2, biedt deze SSD indrukwekkende prestaties. Ervaar een leessnelheid van 540 MB/s en een schrijfsnelheid van 500 MB/s, waardoor dataoverdracht een naadloze ervaring wordt.

De tijdloze zwarte behuizing van deze SSD voegt niet alleen stijl toe, maar getuigt ook van zijn serieuze prestatiepotentieel. Upgrade vandaag nog naar de Silicon Power PC60 en versterk jouw opslaginfrastructuur met betrouwbaarheid en snelheid.

Hij past perfect in de palm van je hand en glijdt comfortabel in een zak, onopgemerkt, dankzij zijn slanke profiel van 11 mm. Het gepolijste frame benadrukt zijn vierkante vorm, terwijl het unieke rimpelontwerp symbolisch herinneringen overbrengt als rimpelingen, vluchtige schommelingen in het leven die op dit apparaat zijn vastgelegd.

Het schokbestendige ontwerp van de PC60 kan kleine vallen en stoten weerstaan. Het handige sleutelgatontwerp maakt het eenvoudig te bevestigen aan sleutelhangers of tassen. Deze functies vullen zijn doel aan om een back-up opslagoplossing voor onderweg te zijn.

Met zijn USB 3.2 Gen 2-interface kan de PC60 gegevens overdragen met bliksemsnelle snelheden, tot 10 Gbps, terwijl de Type-C-poort handig is en in lijn is met de meeste nieuwe apparaten. Razendsnelle lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 540 MB/s en 500 MB/s klaren de klus sneller – perfect voor taken onderweg.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

SSD capaciteit

960

SSD-vormfactor

NVMe

GERELATEERDE PRODUCTEN