Beschrijving

Een betrouwbare en snelle solid-state drive die zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties van je PC of notebook. Met zijn indrukwekkende specificaties en duurzaamheid biedt deze SSD de perfecte oplossing voor het upgraden van je opslag en het versnellen van je systeem.

Met een opslagcapaciteit van 250 GB biedt de PNY CS900 voldoende ruimte om al je belangrijke bestanden, documenten en multimedia op te slaan. Of je nu foto’s, video’s, muziek of software wilt bewaren, deze SSD heeft genoeg ruimte om aan je behoeften te voldoen.

Met zijn 2.5-inch formaat past de PNY CS900 perfect in de meeste PC’s en notebooks, waardoor je eenvoudig je bestaande opslag kunt upgraden. De SSD-vormfactor zorgt voor een naadloze installatie en compatibiliteit met verschillende systemen.

Met leessnelheden tot 535 MB/s en schrijfsnelheden tot 500 MB/s levert de PNY CS900 indrukwekkende prestaties. Hierdoor kun je genieten van snellere opstarttijden, snelle gegevensoverdracht en een soepele werking van je systeem. Het maakt niet uit of je grote bestanden overzet, programma’s opent of multitaskt, deze SSD zorgt voor een vlotte en responsieve ervaring.

Extra informatie

Op voorraad

Ja

SSD capaciteit

250

SSD-vormfactor

2.5"

GERELATEERDE PRODUCTEN