SSD Samsung 870 EVO 2.5″ SATA series 1TB – 0

SSD Samsung 870 EVO 2.5″ SATA series 1TB

SSD Samsung 870 EVO 2.5″ SATA series 1TB

103,99

Beschrijving

De nieuwste 870 EVO is de beste keuze voor ontwerpers, IT-professionals of alledaagse gebruikers en biedt onbetwistbare prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit op basis van de baanbrekende technologie van Samsung.

Gebruikers kunnen nu genieten van SSD-prestaties op professioneel niveau met de 870 EVO, die de limiet van de SATA-interface maximaliseert tot 560/530 MB/s sequentiële snelheden, schrijfsnelheden versnelt en hoge prestaties op lange termijn handhaaft met een grotere variabele buffer die de SSD sneller en langer laat werken.

Voldoet aan de eisen van elke taak. Van dagelijks computergebruik tot 8K-videoverwerking – met tot 1.200 TBW, plus een stabiele hostervaring, weinig vertraging met de 6e generatie VNAND en stabiele prestaties bij multitasking met de krachtige MKX-controller.

De 870 EVO is getest op compatibiliteit met belangrijke hostsystemen en toepassingen, waaronder chipsets, moederborden, NAS en video-opnameapparaten.

Het gebruik van de 870 EVO SSD is zo eenvoudig als het aansluiten op de standaard 2,5-inch SATA form factor op jouw desktop PC of laptop – de vernieuwde migratie software zorgt voor de rest.

Laat jouw schijf soepel werken met verbeterde Samsung Magician 6-software die je helpt jouw schijf gemakkelijk te beheren, op de hoogte te blijven van de nieuwste updates, de gezondheid en status van de schijf te controleren, of zelfs de prestaties te verbeteren.

Ervaar de prestaties en betrouwbaarheid die je alleen kunt krijgen van ‘s werelds nummer één merk voor flash-geheugen sinds 2003. Alle firmware en componenten, inclusief het wereldberoemde DRAM en NAND van Samsung, worden intern geproduceerd, waardoor end-to-end integratie mogelijk is en je kunt vertrouwen op kwaliteit.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

SSD capaciteit

1000

SSD-vormfactor

2.5"

GERELATEERDE PRODUCTEN