Synology DiskStation DS218 data-opslag-server NAS Desktop Ethernet LAN Zwart RTD1296

352.25

Synology Disk Station DS218 NAS

Beschrijving

Veelzijdige NAS-server voor gecentraliseerde bestandsopslag en H.265-videotranscodering in 4K in realtime. De Synology DS218 heeft een nieuwe quad-coreprocessor van 64-bits. Deze garandeert uitstekende snelheden voor gegevensoverdrachten, beheermogelijkheden voor grote opslagvolumes en 10-bits H.265-videotranscodering in 4K.

File Station is een webgebaseerde, snelle en veilige beheertool die eenvoudig te gebruiken is met slepen en neerzetten en waarvoor geen ingewikkelde instellingen nodig zijn op Mac of PC. Geavanceerde zoek- en filtertools voor eenvoudige organisatie en delen van bestanden met een gewone koppeling. Ondersteunt SMB, FTP, AFP, NFS, WebDAV, compatibel met elke omgeving.

Cloud Station Suite biedt gegevenssynchronisatie in realtime op al jouw apparaten en andere NAS-systemen van Synology. ‘Intelliversioning’ (intelligent versiebeheer) behoudt de belangrijkste bestandsversies voor betere benutting van de opslagruimte.

Maak een reservekopie van elke computer of elk mobiele apparaat met de uitgebreide oplossing van Synology voor reservekopieën met meerdere versies. Je kunt jouw computer en NAS beschermen tegen schadelijke aanvallen, waaronder de toenemende dreiging van ransomware op basis van versleuteling.

Open bestanden op jouw NAS van Synology via internet zonder ingewikkelde doorstuurregels voor poorten, DDNS of andere complexe netwerkinstellingen. Dankzij QuickConnect kun je verbinding maken via een veilig en aanpasbaar adres, zodat je direct media- en werkbestanden kunt openen op een willekeurig apparaat met internetverbinding zonder dat je extra betaalt.

DS218 ondersteunt online transcodering van 4K H.265 met 10-bits. Met Video Station en DS Video kun je op elke computer, elk mobiele apparaat en andere mediaspelers die geen Ultra HD-indeling ondersteunen 4K-video’s omzetten en afspelen.

Extra informatie

Aantal storage drives ondersteund

2

GERELATEERDE PRODUCTEN