TP-LINK Archer C6 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart – 0
TP-LINK Archer C6 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart – 0
TP-LINK Archer C6 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart – 1
TP-LINK Archer C6 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart – 2

TP-LINK Archer C6 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart

NTW TP-Link Archer C6 AC1200 Wireless DualBand Gigabit Route

46,50

Beschrijving

De Archer C6 creëert een betrouwbaar en razendsnel netwerk met 802.11ac Wi-Fi-technologie. De 2.4GHz band levert snelheden tot 300Mbps, klaar voor dagelijkse taken zoals e-mailen en surfen op het web, terwijl de 5GHz band snelheden tot 867Mbps levert, ideaal voor HD video streaming en lag-free online gaming.

Vier externe antennes en een interne antenne sturen Wi-Fi-signalen naar elke hoek van je huis. Blijf verbonden en geniet van snelle Wi-Fi, of je nu op de bank of op het balkon ligt. Met een krachtige chipset biedt de Archer C6 ideale Wi-Fi-dekking. Vooral de dekking van de 2,4GHz-band is indrukwekkend, waardoor Wi-Fi dode zones worden geëlimineerd en die van andere concurrerende routers wordt overtroffen.

Schakel de werkmodus van de Archer C6 naar Access Point Mode om jouw bekabelde netwerk met andere draadloze apparaten te delen.

Met MU-MIMO kan de Archer C6 meerdere apparaten tegelijk bedienen. Geen bandbreedtecongestie of latentie meer. Alle apparaten krijgen hun gegevens sneller en Wi-Fi wordt efficiënter gebruikt!

Met één Gigabit WAN-poort en vier Gigabit LAN-poorten, kunnen snelheden tot 10× sneller zijn dan standaard Ethernet verbindingen. Sluit jouw favoriete bedrade apparaten aan op de Archer C6 en raak onder de indruk!

De gratis Tether-app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en maakt het eenvoudig om de Archer C6 in te stellen en jouw netwerkinstellingen te beheren.

Extra informatie

Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden

10, 100, 1000

Wifi-band

Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten

4

WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max)

867

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN