TP-Link Deco PX50(3-pack) Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wi-Fi 6 (802.11ax) Wit 1 Intern

476.50

TP-Link Deco PX50(3-pack) Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wi-Fi

Beschrijving

De TP-Link Deco PX50 is een krachtig Wi-Fi 6 mesh systeem dat is ontworpen om de snelste en meest betrouwbare internetverbindingen te leveren voor thuis- of kantoorgebruik. Het pakket bevat drie Deco PX50-units die naadloos met elkaar samenwerken om een groot gebied van tot wel 500 vierkante meter te bestrijken.

De Deco PX50 maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie om een hogere snelheid en een grotere capaciteit te bieden dan de vorige generatie Wi-Fi. Met een dual-band verbinding van 2.4 GHz en 5 GHz, kun je genieten van supersnel internet, zelfs wanneer je tegelijkertijd veel apparaten gebruikt.

Deze TP-Link Deco PX50 maakt gebruik van een intelligent mesh-systeem dat automatisch je apparaten met de beste verbinding verbindt en naadloos overschakelt tussen nodes wanneer je door het huis beweegt. Hierdoor kun je genieten van een consistente en betrouwbare verbinding zonder onderbrekingen.

De Deco PX50 is ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt de TP-Link Deco-app gebruiken om het netwerk op te zetten en te beheren en om de verbinding van je apparaten te optimaliseren. Met de app kun je ook het internetgebruik van uw gezin beheren en beperkingen instellen voor het gebruik van bepaalde websites en apps.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN