TP-LINK RE300 netwerkextender Netwerkrepeater Wit

41.25

TP-LINK RE300 netwerkextender Netwerkrepeater Wit

Beschrijving

RE300 maakt draadloos verbinding met je Wi-Fi-router, waardoor het signaal wordt versterkt en uitgebreid naar gebieden die het zelf niet kan bereiken. Met snelheden tot 300 Mbps op 2,4 GHz en 867 Mbps op 5 GHz, breng je sterke, snelle Wi-Fi in elke kamer en zeg je vaarwel tegen dode zones.

OneMesh is een eenvoudige manier om een Mesh-netwerk te vormen met één enkele Wi-Fi-naam voor naadloze dekking in het hele huis. Sluit gewoon een OneMesh range extender aan op een OneMesh router. Je hoeft niet langer te zoeken naar een stabiele verbinding.

Met de RE300 kun je meer apparaten tegelijkertijd verbonden houden met zijn 2.4 GHz 300 Mbps en 5 GHz 867 Mbps dual bands.

Adaptive Path Selection houd je netwerk op topsnelheid door automatisch het snelste verbindingspad naar de router te kiezen.

Gebruik beide Wi-Fi-banden om één supersnelle verbinding tot stand te brengen, ideaal voor HD-streaming en gaming.

Stap 1: Druk gewoon op de WPS-knop op je router en binnen 2 minuten op de WPS-knop op RE300 om verbinding te maken met het netwerk.

Stap 2: Plaats de RE300 na verbinding op de beste locatie, zonder herconfiguratie.

Met de slimme signaalindicator zie je in één oogopslag de signaalsterkte van de bestaande router. Vind eenvoudig de beste plaats voor je range extender om je Wi-Fi uit te breiden.

Stel je Wi-Fi in en beheer deze via de TP-Link Tether app vanaf je smartphone (Android, iOS), inclusief TP-Link routers en range extenders.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Soort

Netwerkrepeater

GERELATEERDE PRODUCTEN