Trust GXT 865 Asta – Gaming Toetsenbord – Mechanisch – Qwerty – Zwart – 0
Trust GXT 865 Asta – Gaming Toetsenbord – Mechanisch – Qwerty – Zwart – 0

Trust GXT 865 Asta – Gaming Toetsenbord – Mechanisch – Qwerty – Zwart

Trust GXT 865 Asta – Gaming Toetsenbord – Mechanisch – Qwert

71,15

Beschrijving

Versla je tegenstanders met het Trust GXT 865 Asta gaming toetsenbord. Dit mechanische toetsenbord in Qwerty-indeling is ontworpen voor gamers die streven naar de ultieme gaming-ervaring. Met zijn GXT-RED lineaire mechanische schakelaars, die tot 50 miljoen toetsaanslagen aankunnen, biedt de Asta optimale snelheid en duurzaamheid.

De nauwkeurigheid en precisie van dit toetsenbord zijn ongeëvenaard dankzij de volledige toetsenherkenning en anti-ghosting. Je kunt rekenen op een foutloze respons, zelfs tijdens de meest intense gaming-sessies. De glanzende regenbooggolfkleurmodi met aanpasbare helderheid voegen een esthetisch tintje toe aan je setup, waardoor je in stijl kunt spelen.

De Asta is niet alleen krachtig, maar ook comfortabel. Met 11 directe mediatoetsen heb je snel toegang tot functies zoals volume regelen, zoeken en e-mails openen. Het toetsenbord is voorzien van een handig kabelkanaal om je gaming-ruimte georganiseerd te houden. Met zijn antislip rubberen voetjes biedt de Asta optimale stabiliteit, waardoor het de ideale metgezel is op je weg naar de top.

Dompel jezelf onder in de wereld van gaming met de Trust GXT 865 Asta en ervaar de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

USB

Inclusief muis

Nee

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN