Xiaomi X10 Plus robotstofzuiger Combi Wit

737.99

Xiaomi X10 Plus robotstofzuiger Combi Wit

Beschrijving

De Xiaomi X10 Plus robotstofzuiger is de perfecte hulp voor het moeiteloos schoonhouden van je vloeren. Met zijn geavanceerde functies en slimme technologie zorgt deze robotstofzuiger voor een grondige reiniging, terwijl jij geniet van je vrije tijd.

De Xiaomi X10 Plus is uitgerust met een veelzijdige stofzuigercontainer, waardoor hij geschikt is voor verschillende reinigingstaken. Of je nu stof, vuil of dierenharen wilt opzuigen, deze robotstofzuiger kan het aan. De elegante witte kleur en de ronde vorm geven hem een stijlvolle uitstraling die past bij elk interieur.

Met de verschillende stofzuigerprogramma’s, waaronder “Around/along obstacles” en “Spiraal”, kan de Xiaomi X10 Plus efficiënt door je huis navigeren en zelfs moeilijk bereikbare plekken bereiken. De zijborstel zorgt ervoor dat stof en vuil effectief worden opgevangen, terwijl de robotstofzuiger probleemloos over tapijten en andere soorten vloeren beweegt.

De AC-ingangsspanning van 220 – 240 V en de AC-ingangsfrequentie van 50 – 60 Hz zorgen voor een betrouwbare en stabiele werking van de robotstofzuiger. Het basisstation levert een uitgangsspanning van 20 V, waardoor de Xiaomi X10 Plus gemakkelijk kan worden opgeladen en klaar is voor gebruik.

Met een diameter van 35 cm en een hoogte van slechts 97 mm kan deze robotstofzuiger probleemloos onder meubels en langs randen navigeren om al het vuil te verwijderen. Ondanks zijn compacte formaat weegt de Xiaomi X10 Plus slechts 3,8 kg, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte inneemt wanneer hij niet in gebruik is.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN